Over mij

Wie ben ik?

Sinds 2009 ben ik gecertificeerd NLP Master en werk ik als NLP Coach. Levenservaring, humor, gezond verstand en intuïtie, gecombineerd met NLP kennis en vaardigheden vormen de basis van mijn begeleiding.

Uitgangspunt bij mijn manier van coachen is dat je al je ervaringen en waarnemingen voor het grootste gedeelte onbewust doet en opslaat in je brein. Als coach help ik je contact te maken met je onbewuste; daar waar al je creativiteit, wijsheid en oplossingen te vinden zijn.

Eind 2018 ben ik samen met mijn man van Enschede naar Rheden verhuist, waar ik na een paar maanden mijn nieuwe coachpraktijk heb opgestart. Zelf ben ik gek op wandelen en buiten zijn. Ik ervaar hiervan dagelijks de voordelen. Vanuit mijn huis loop je zo de prachtige Posbank op. Dit is een mooie manier om al wandelend te coachen. Vorig najaar heb ik een cursus wandelcoaching gevolgd, waarin ik heb geleerd hoe ik de natuur en de omgeving kan gebruiken in mijn coachsessies. 

Verder, ben ik echtgenote, moeder van 2 studerende en uitwonende zoons. Ik heb een achtergrond in de hotellerie en heb jarenlang in deze branche gewerkt. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, fietsen, yoga, zingen, lezen en lekker eten.

Testimonials

“Ik heb door de sessies concrete punten gevonden waarop ik mezelf kan ontwikkelen en ook daadwerkelijk heb verbeterd"
- Marieke 
IMG-20200420-WA0000_edited.jpg