top of page
mens-formal-shoes-style-1170x600.jpg

Voor

Organisaties

Persoonlijke Coaching

Snel &

Effectief

Medische en psychische behandelingen richten zich, vaak noodgedwongen, op het behandelen van symptomen. Als levensloopcoach stel ik niet de klachten en tekortkomingen centraal, maar de kansen en mogelijkheden van de persoonMijn manier van coachen richt zich op verbetering in de toekomst, allereerst voor de betrokkene, maar ook voor de hele omgeving: privé, collega’s en leidinggevenden en de organisatie.

 

Leidinggevenden of de HR functionaris zien vaak wel dat een medewerker ondersteuning kan gebruiken. Dit kan gaan om werkgerelateerde knelpunten, maar ook om persoonlijke zaken die effect op het werk hebben. De leidinggevende wil zelf wel helpen, maar het ontbreekt vaak aan tijd en kennis om de medewerker de begeleiding te geven die hij/zij verdient. De werknemer schrikt terug voor psychologische hulp of het wachten hierop duurt (te) lang.

 

Herkent u dit? Dan is dit hét moment om mij in te schakelen!

Voordelen

voor werknemer en

werkgever

  • Korte wachttijden (snel inzetbaar)

  • Getuigd van goed werkgeverschap 

  • Bevorderd duurzame inzetbaarheid

  • Snel resultaat: 4 à 5 sessies zijn meestal voldoende om het gewenste resultaat te bereiken

Het is mogelijk de cliënt bij mij thuis of al wandelend te coachen. Tevens kan ik naar uw bedrijf of instelling komen om daar in een beschikbare ruimte te coachen of naar buiten gaan.

Ervaring

In mijn vorige woonplaats Enschede werkte ik jarenlang in ziekenhuis Medisch Spectrum Twente als “interne coach". Daar werd ik regelmatig ingeschakeld en begeleide ik medewerkers met plezier, passie en uitstekende resultaten. De medewerker zegt doorgaans al na ongeveer 5 sessies gelukkiger en meer in balans te zijn en de vooraf opgestelde doelen worden behaald.

 

Benieuwd daar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

bottom of page